© Powered by SiteSpirit

 

Welkom op de site van Heppi-ET

Deze site biedt informatie over de mogelijkheid een ergotherapeutisch advies aan te vragen voor uw leerling, die vast loopt bij de zelfstandige uitvoering van schoolse vaardigheden op basis van een motorische problemen (cluster 3 problematiek). 

Klik op de items hiernaast voor informatie over de diverse hulpvragen, waarvoor u advies kunt vragen. Uw aanvraag kunt u starten, door het online-formulier in te vullen. Na ontvangt van het formulier, neem ik telefonisch contact met u op, om de aanvraag door te spreken.

Vriendelijke groet,


Gerda Broekstra

Procedure

Fijne motoriek

ET-observatie die zich richt op het inzichtelijk maken van het fijn motorisch ontwikkelingsniveau van de leerling. Aandachtspunten hierbij zijn o.a. de samenwerking tussen beide handen, voorkeurshand ontwikkeling, oog-handco÷rdinatie en manipulatieve vaardigheden. Op grond van dit ontwikkelingsniveau wordt in het verslag aangeven wat de leerling zijn fijn motorische mogelijkheden en beperkingen zijn t.a.v. de uitvoering van de schoolse vaardigheden. De adviezen richten zich op materialen en oefeningen, die verbeteringen in de fijne motoriek geven.